Ingredients
2 cups all-purpose flour
2 cups white sugar (granulated or unrefined cane sugar)
3/4 cups unsweetened cocoa powder
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon salt
1 cup bananas (ripe, mashed)
1/4 cup unsweetened soy milk (or almond milk)
1/4 cup canola oil
1 teaspoon vanilla extract
1 cup dark dairy-free chocolate chips
Bake for 25 to 35 minutes at 350F/180C, or until a toothpick inserted into the center emerges clean.
2 tasses de farine
2 tasses de sucre blanc (sucre de canne ou non raffiné)
3/4 tasse de cacao en poudre non sucré
1 cuillère à café de levure chimique
1 cuillère à café de sel
1 tasse de bananes (mûres, écrasées)
1/4 tasse de lait de soja non sucré (ou lait d'amande)
1/4 tasse d'huile de colza
1 cuillère à café d'extrait de vanille
1 tasse de pépites de chocolat noir